algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
12°

Comença el judici a un home que matà la dona perquè deia que li era infidel

El fiscal demana 15 anys de presó per a Juan Francisco Blanco

Un jurat popular jutjarà avui Juan Francisco Blanco, un home que el mes de març va assassinar la seva dona a Palma perquè pensava que li era infidel. Maria del Mar Gonzálvez, la víctima, tenia 19 anys i era mare de dos nins petits, que actualment són al càrrec dels seus padrins. El fiscal sol·licita 15 anys de presó.

El fet va ocórrer en el carrer Metge Juan Bauzà Mestre. L'acusat va anar a l'habitatge dels seus sogres on es trobava la seva dona. La parella va iniciar una conversa per la custòdia dels fills, i després l'home va pegar un cop de puny a la cara de la seva dona. Aquesta agressió la va fer davant el germà petit de la víctima. Maria del Mar va intentar, sense èxit, tancar-se en el bany. Va ser quan el seu home la va apunyalar al tòrax, a les cames i als braços. Varen ser fins onze les ferides que li va produir, la qual cosa provocà que la víctima quedàs ferida de mort a la banyera. L'agressor va fugir abans que els seus sogres tornassin al pis, mentre que el germà menor de Maria del Mar, que es trobava a l'interior de la casa va sortir per demanar ajuda. Després de moltes hores dels fets, Juan Francisco Blanco va decidir lliurar-se a la Policia, la qual estava investigant els fets i intentava localitzar-lo. La víctima va ser atesa per la seva mare i va ser trasllada amb urgència a l'hospital públic de Son Dureta. La jove va ingressar inconscient i amb pronòstic molt greu. Sis dies després va morir a causa de les fatals lesions.

Maria del mar havia denunciat el seu company en diverses ocasions per maltractaments. Per aquest motiu, havia decidit separar-se de Juan Francisco Blanco.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.