nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.65°

La segona fase del conservatori compta amb un pressupost de 450 milions

Les obres de construcció del conservatori nou, que s'estan duent a terme a la sortida de Palma per la carretera de Sóller, continuen a bon ritme i es troben ja en una segona fase. Aquesta, que pressupostàriament coincideix amb la segona anualitat, suposarà una inversió de 450 milions de pessetes.

Aquesta partida ha estat inclosa en els pressuposts generals de la Comunitat, que el conseller Manuel Ferrer va presentar fa unes setmanes. D'aquesta inversió de 450 milions, dos-cents corresponen a l'aportació de la CAIB i la resta a la del Ministeri de Cultura. Els dos-cents cinquanta milions de Madrid estan comptabilitzats com a ingressos en el pressupost autonòmic.

Cal recordar que el Govern central es va comprometre, fa més o menys un any, a cofinançar aquest projecte en un 60% del pressupost total, que està previst en uns mil milions de pessetes.

La primera fase, que es va desenvolupar durant l'any passat i part d'aquest, va tenir un cost d'uns dos-cents milions de pessetes, aportats segons la mateixa fórmula de cofinançament. Així mateix, encara quedarà una tercera fase, després de la qual quedarà enllestit el primer conservatori professional per als músics de les Illes. Es preveu que estigui acabat per al proper curs 99-2000.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.