algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Un individu amenaça la companya amb un gran ganivet a Can Pastilla

Antonio M.M., de 35 anys, ha estat detingut per agents de la Comissaria del Cos Nacional de Policia a la Platja de Palma per haver apallissat i amenaçat de mort amb un ganivet la seva companya sentimental.

Els fets es produïren ara fa uns dies a Can Pastilla. La víctima, cansada de rebre maltractaments per part de l'ara detingut, decidí viure una temporada en el domicili d'uns coneguts i així separar-se momentàniament de l'individu. Antonio M.M. és una persona molt violenta segons manifestaren els veïns de la zona a la Policia i en la nit dels fets es dirigí en estat molt ebri al pis on es refugiava la seva companya.

Una vegada allà començà a cridar i a pegar cops de puny a la porta, insultant i amenaçant de mort la dona. Aquesta decidí baixar al carrer per calmar els ànims de l'individu però aquest la llançà al terra i l'agredí brutalment, pegant-li potades en el cap mentre ella es trobava indefensa.

Amagada  

Així com va poder, la perjudicada fugí del lloc i s'amagà en la foscor de la nit. Quan pensava que l'home ja havia abandonat el lloc, la perjudicada provà de tornar al pis. En aquell moment, Antonio M.M. la interceptà i es va treure un ganivet de vint centímetres de fulla amb el qual amenaçà la dona dient-li: «Si hagués volgut ja t'hauria mort».

Els clients d'un bar proper observaren l'acció i calmaren els ànims de l'home. El Grume"Sam del Cos Nacional de Policia rebé la denúncia dels fets i es desplaçà fins al bar on recollí l'arma amb la qual suposadament s'havien produït les amenaces. Dimecres passat al migdia una patrulla detingué l'individu pels delictes d'agressió amb resultat de lesions i amenaces de mort.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.