nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

La Federació d'Immigrants reobre les portes després de dos mesos de lluita

L'entitat ha aconseguit llogar un local amb el suport del CIM

La Federació d'Associacions d'Immigrants de les Balears ha patit un pic més pels prejudicis que desperta l'estrangeria. Han necessitat dos mesos perquè un particular accedís a llogar-los un local per instal·lar les oficines, perquè altres propietaris no es refiaven de la seva solvència econòmica. Sigui com sigui, a partir d'ara se'ls pot localitzar en els baixos del número 8 del carrer de l'Alferes Oleza Gual, pels voltants de l'Excorxador.

La malfiança d'aquells que oferien un local no cedia ni tan sols davant l'aval que els atorgava Acció Social del Consell Insular, que s'ha compromès a pagar-los el lloguer de l'immoble des del moment en què la Federació els presenti un contracte signat.

Com informàrem a final de setembre, l'agrupació d'associacions estrangeres es va quedar sense oficines en haver d'abandonar les anteriors, del carrer de 31 de Desembre de Palma, perquè els propietaris volien canviar-ne l'ús. La Federació va quedar en el carrer amb 500 expedients d'usuaris per tramitar i sense capital per pagar ja no un lloguer, sinó els dos mesos de fiança que són habituals.

A partir de llavors, el servei d'informació i assessorament de l'entitat va començar ha oferir els seus serveis en domicilis particulars, en cafès i, fins i tot, dins una furgoneta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.