nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El camí de Vela serà una gran via de ronda

El projecte de circumval·lació millorarà l'accés a la barriada de los Damunts

Una gran via de circumval·lació que es durà a terme a partir de l'ampliació del camí de Vela permetrà descongestionar el trànsit que passa pel centre de la vila i, a la vegada, millorar de manera notable l'accés a la barriada de los Damunts.

Fa només uns dies que s'ha començat a construir el primer tram del futur vial i que, amb una llargària de només 150 metres, partirà de l'antiga posada de sa Bastida i travessarà el llit del torrent de s'Estret per connectar directament amb el camí de Vela.

Aquesta primera actuació és especialment dificultosa perquè s'ha de traçar la via a partir d'uns grans murs de contenció que tindran prop de 5 metres i que ja s'han començat a aixecar. Es preveu que en dos mesos ja s'hagi enllestit aquest primer tros.

De fet, el pressupost de l'obra és bastant elevat, en relació amb la longitud del tram, i ascendeix a més de 20 milions de pessetes en el qual hi ha una important aportació del Consell Insular de Mallorca que va incloure el projecte dins del Pla d'obres i serveis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.