algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

L'antiga possessió de Bànyols es dividirà en vint parcel·les

La possessió de Bànyols, una de les més emblemàtiques del municipi d'Alaró, es dividirà en 20 parcel·les després que l'Ajuntament ja ha donat la pertinent autorització per fer efectiva la segregació.

El GOB denuncia que aquesta parcel·lació vulnera la normativa urbanística vigent perquè aquesta segregació s'ha fet amb finalitats urbanístiques. Els ecologistes ja han portat l'assumpte als jutjats i han presentat un contenciós administratiu contra l'Ajuntament.

Els ecologistes han recordat que a més de la parcel·lació de Bànyols durant el darrer any se n'han autoritzat d'altres a les possessions de Son Antem, Son Palou i es Puig, del municipi, i afirmen que s'està produint un accelerat procés d'urbanització en sòl rústic i acusen l'Ajuntament de ser-ne el culpable demostrant tenir una actitud totalment passiva.

El GOB argumenta que tant el Consell Insular com la Conselleria d'Agricultura, en distintes ocasions, han emès informes on es posa de manifest que aquestes parcel·lacions no estan justificades i, al mateix temps que incompleixen la normativa vigent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.