cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

La canonada propera al Cappuccino patí set reparacions en només vuit metres

Els tècnics de Gesa declaren que no tenen «mitjans per detectar filtracions de gas»

L'informe elaborat pels experts de la Policia per descobrir els detalls de la deflagració que suposà la destrucció del Cappuccino i la mort d'un cambrer del local, aporta nous detalls que apunten Gesa com a principal responsable dels fets.

La canonada que travessa el carrer Monsenyor Palmer, a la cantonada del Cappuccino, havia patit set reparacions en tan sols vuit metres de llargària segons es reflecteix en l'informe de la Policia. Els advocats que representen els interessos dels perjudicats han indicat que Gesa hauria pogut preveure un canvi de la canonada malparada abans que es registràs la deflagració del 27 de setembre.

Durant la jornada d'ahir acudiren als jutjats de Palma els dos capataços i l'oficial que efectuaren els treballs de reparació en la instal·lació del Cappuccino el 20 d'agost passat. Els empleats de Gesa manifestaren que no tenen «mitjans per trobar filtracions de gas en el subsòl» de la ciutat.

Segons indicaren fonts judicials, el responsable de la reparació del passat 20 d'agost va absentar-se del lloc, encara que els declarants han assegurat que en aquella ocasió es reparà l'avaria de manera correcta i que es comprovà que no hi havia fuites de gas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.