cielo claro
  • Màx: 19.05°
  • Mín: 9.02°
18°

El Govern aprova avui un gran pla de mesures agroambientals

El Govern balear aprovarà avui un important i ampli programa de mesures agroambientals, una part de les quals aniran relacionades amb la reutilització d'aigües residuals depurades per a usos agrícoles. Aquest pla entra per via d'urgència al Consell de Govern d'avui i el conseller d'Agricultura, Josep Juan Cardona, va estar reunit ahir fins la matinada amb els tècnics de la seva Conselleria per donar-li els darrers retocs.

Aquesta és només una part de les mesures relacionades amb la protecció del territori i el medi ambient que el Govern balear té previst aprovar en les properes setamanes: decret de parcel·lacions rústiques, pla hidrològic, pla de pedreres, l'adquisició de diverses finques al voltant de Palma, a més de la inversió de 425 milions de pessetes en l'adquisició de patrimoni natural a l'Illa de Menorca.

Part d'aquest pla medioambiental consistiria a maximitzar la reutilització de l'aigua residual depurada, de la qual, en l'actualitat, només se n'aprofita el vint-i-dos per cent. De la resta, un trenta-set per cent es perd a la mar, i un desset per cent va a parar als torrents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.