cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

El GOB presenta al·legacions contra l'hotel de Branson

El GOB ha presentat al·legacions a la revisió de les Normes Subsidiàries de Banyalbufar per evitar que s'autoritzi la construcció de l'hotel que promou l'empresari Richard Branson devora les cases de Son Bunyola. Les NS de Banyalbufar proposen la classificació a Son Bunyola de 7.280 metres quadrats de sòl urbà i altres 57.900 de sòl urbanitzable amb l'objectiu de permetre la construcció d'un complex hoteler.

El grup ecologista denuncia l'impacte paisatgístic i ambiental del projecte, sobretot si es té en compte que la zona està considerada segons la Llei d'espais naturals com a Àrea rural d'interès paisatgístic. A més, tot el terme municipal està qualificat com a Bé d'interès cultural.

Des del punt de vista del GOB el projecte incompliria l'article 5.3 de la Llei d'espais naturals, la disposició addicional cinquena de la Llei de sòl rústic i l'article 20 de la Llei de patrimoni històric. En les seves al·legacions, el GOB també demana la desclassificació d'una part del polígon T2 del port des Canonge-Son Coll.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.