algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Quatre arrestats per participar en una brega amb armes blanques a Palma

Un dels detinguts patí un tall a la mà en ser atacat amb un ganivet

El Cos Nacional de Policia ha detingut quatre individus que es veren implicats en una brega amb armes blanques a l'interior d'un bar de l'avinguda de Joan Miró. Diumenge a les 14.30 hores, Francisco L.F., de 45 anys i el seu fill Francisco L.M., de 19, eren dins l'establiment. Poc després arribaren Melab B., de 34 anys, conegut com «el Fary», acompanyat de Luigi R., de 51 anys. Segons explicaren els arrestats en les seves declaracions, dies abans ja s'havia produït un principi de brega entre ells.

Les versions de la brega varien segons el relat dels dos bàndols. Segons el pare i el fill, Melab i Luigi arribaren al bar i començaren amb insults i amenaces. Llavors Melab B. tragué dos ganivets de grans dimensions i provà de clavar-los en el cos de Francisco L.F., que ho evità posant la mà enmig.

Melab B. i Luigi R. mantenen un altre relat i asseguren que els dos familiars els amenaçaren amb porres i s'hagueren de defensar amb els ganivets, que eren ja dins el bar. El cert és que Francisco L.F. patí un profund tall en la mà i necessità ser assistit a la residència sanitària de Son Dureta.

Els testimonis donaren avís al 091 i, en poc temps, arribà una patrulla que pogué veure com els dos estrangers abandonaven el bar precipitadament i com Melab duia en les mans els ganivets. Els dos sospitosos foren interceptats i els efectius entraren en el local.

Quan accediren a l'interior de l'establiment, observaren el pare i el fill devora el taulell. Al terra, i molt a prop dels dos individus, es trobaven les dues porres: una de fusta i l'altra confeccionada amb cable elèctric, protegit amb cinta aïllant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.