algo de nubes
  • Màx: 18.67°
  • Mín: 13.93°
18°

Una fuita de gas obliga a desallotjar els alumnes d'una escola de Palma

Sembla que els tècnics trobaren una anomalia en les calderes del centre

Una fuita de gas obligà ahir dematí a evacuar els alumnes de l'escola Santa Catalina de Palma, situada en el carrer de Caro. Eren poc abans de les nou del matí quan els nins es disposaven a entrar a les classes. Els responsables del centre notaren certa olor de gas i encara que en un primer moment no semblava important, a poc a poc es va fer evident que s'havia produït una fuita.

Els menors no pogueren entrar a les aules perquè els professors els indicaren que sortissin a l'exterior. Una vegada organitzats, els nins foren evacuats fins a la plaça de la Feixina.

Des de la direcció del centre es requerí la presència d'un tècnic de Gesa perquè revisàs la instal·lació del gas. Poc després arribà una brigada i es començaren a inspeccionar els sistemes de calefacció. Segons indicà un portaveu de la companyia Gesa, una de les calderes presentava algunes anomalies, a més de estar apagada. Segons sembla, aquests aparells tenen un sistema que impedeix la sortida de gas quan la flama s'apaga. En aquest cas, però, aquest dispositiu presentava desperfectes i per aquesta raó s'havia produït la fuita. L'operari va ordenar tancar el gas en tota l'escola per evitar que tingués lloc alguna desgràcia. Seguidament s'efectuà un informe de l'actuació i s'indicà als responsables de l'escola que no obrissin el gas fins que s'hagués reparat l'anomalia. No es descartà tampoc que durant tot el cap de setmana s'hagués produït la fuita ja que el centre va romandre tancat durant aquests dos dies.

Quan ja es va determinar que no existia cap perill per als escolars, es va permetre l'entrada al recinte. Els menors deixaren les rodalies de la zona de la plaça de la Feixina, on s'havien entretingut amb jocs durant gairebé tot el matí, per tornar a les aules.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.