nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

«Vàrem exercitar el nostre dret legítim a la llibertat d'expressió»

Els joves que escridassaren Iturgaiz expliquen la seva actitud

Els joves que escridassaren divendres passat Carlos Iturgaiz abans de la seva conferència a la UIB manifestaren posteriorment que el seus actes respongueren a un «exercici de la llibertat d'expressió i el dret a manifestar-se públicament».

Prop de 25 persones, entre les quals hi havia membres de les Joventuts Comunistes, el grup independentista Maulets i l'associació universitària BEI, demanaren durant 10 minuts l'acostament dels presos bascs a la seva terra i recriminaren al PP la seva defensa acèrrima de «la unitat artificial de l'Estat espanyol». Només un parell de joves hi arribaren encaputxats.

En l'acte reivindicatiu, exhibiren pancartes al·lusives a la independència dels Països Catalans, així com banderes estelades i de la URSS. Després d'uns minuts de protesta, molts dels assistents a la conferència s'aixecaren i es dirigiren cap als participants a la «manifestació» recriminant-los les seves formes i «convidant-los» a abandonar la sala. «Hi va haver un intercanvi de recriminacions i alguns insults entre ambdós bàndols. Després abandonaren pacíficament l'aula per no crear conflictes majors», afirmaren membres de les Joventuts Comunistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.