cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Munar afirma que el PP no té força per evitar que els seus es manifestin

La presidenta del CIM diu que en el PP «tothom fa el que vol perquè no se sap qui hi comanda»

Els partits del Pacte de Progrés comentaren divertits l'autorització de Verger als militants del PP perquè assisteixin a la manifestació d'avui.

Així, Maria Antònia Munar, presidenta d'UM i del CIM, digué: «Joan Verger ha estat intel·ligent. Ha donat llibertat als seus militants perquè sabia que no li quedava més remei. Sap, tanmateix, que hi aniran i no té força per impedir-ho». Munar recalcà la idea que el president del PP-Balears no tenia una altra opció: «En el PP no se sap qui comanda i tothom fa el que vol». D'altra banda, la presidenta del Consell de Mallorca expressà el seu convenciment que la manifestació d'avui seria massiva. Opinió compartida per Francesc Antich i Pere Sampol.

Antich, candidat del PSIB-PSOE a la presidència del Govern, avaluà les declaracions de Joan Verger com un intent de «nedar i guardar la roba». Digué que si la manifestació era un èxit, se la intentarien apropiar i que, si era un fracàs, dirien que estava polititzada.

Pere Sampol, secretari general del PSM, manifestà a Diari de Balears que estava absolutament segur que «amb permís o sense de Verger», la manifestació estaria plena d'«exvotants del Partit Popular, persones que el 1999 no tornarien a inclinar-se per l'opció de Matas i de Verger». Sampol ironitzà sobre la possibilitat que el senador Jaume Font anàs a la manifestació: «Si hi ve, que ho faci amb la llista d'urbanitzables afectats per la moratòria Matas».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.