cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

Matas: «La concentració serà un indicador del que vol la gent»

El president del Govern balear, Jaume Matas, va declarar ahir a Diari de Balears: «La manifestació serà un indicador d'allò que vol la gent. Esper que el poble de Mallorca hi pugui participar lliurement».

Amb aquestes declaracions, Jaume Matas, que de tota manera no assistirà a la manifestació convocada pel GOB, anava una mica més enllà que el president del partit, Joan Verger, que havia presentat la manifestació com una circumstància que podria crear problemes en la redacció de les DOT.

Probablement, ara el president del Govern Balear intentarà valorar la manifestació convocada pel GOB com una iniciativa a favor de l'esperit de les directrius d'ordenació del territori i deixarà molt en segon terme la polititizació de l'esdeveniment.

De fet, és possible que Jaume Matas insinuï que un èxit de la convocatòria ecologista és un reforç de la línia que ell vol impulsar des del Govern en la redacció de les DOT. Jaume Matas se situaria així enfront dels sectors més «encimentadors» del seu partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.