algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
11°

La Policia Local impulsa l'agent de barri per acostar-se més als ciutadans

L'Ajuntament presentà ahir la reestructuració que s'ha fet al cos

La Policia Local d'Inca impulsarà la creació de l'agent de barri amb l'objectiu d'acostar-se més al ciutadà i donar-li més seguretat amb una major presència d'efectius al carrer.

D'aquesta manera ho va explicar el sergent del cos, Baltasar Perelló, a la presentació de la profunda reestructuració que s'ha fet del cos i que ha implicat també una divisió de la ciutat en tres grans sectors: l'oest que comprèn la barriada de Crist Rei, el nord, la zona de Son Amonda i el sud, que inclou Es Cos i Sant Francesc.

Cadascun d'aquests sectors comptarà amb un grup fix de sis o set policies que estaran comandats per un oficial i que disposaran d'una major autonomia funcional. A més, hi haurà una unitat de vigilància nocturna d'intervenció immediata amb una dotació similar a la resta i una altra unitat més reduïda que s'encarregarà de la gestió interna.

Amb els canvis fets s'agilitaran tots els procediments administratius i es farà més esment en el compliment de les ordenances municipals de neteja, animals de companyia, o renous.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.