muy nuboso
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.13°

Acord entre Nájera i la promotora que va acusar-la de prevaricació

Terrazas de Mallorca construirà cinquanta-nou habitatges a Calvià

L'Ajuntament de Calvià, representat per la batlessa Margarita Nájera ha arribat a un acord «extrajudicial» amb l'empresa constructora Terrazas de Mallorca en el qual ambdues parts renuncien a les accions legals que tenen pendents.

El conveni també contempla la construcció per part de Terrazas d'un total de 59 habitatges dels 115 que estaven prevists en el programa original. El lloc que havien d'ocupar els 56 restants estarà destinat a una zona verda i esportiva d'ús privat i es compleix així amb els criteris d'ordenació del territori del municipi.

Amb aquest acord es paralitza el recurs que l'Ajuntament presentà davant el Tribunal Suprem en què demanava la revocació d'una sentència del TSJIB. Aquesta sentència aixecava la suspensió de la llicència d'obres per caducitat decretada anteriorment per la comissió de Govern del mateix Ajuntament.

L'origen de tot aquest assumpte es remunta al 8 d'octubre de 1991, dia en què l'Ajuntament presidit per Margarita Nájera concedí la llicència d'obres a l'empresa Jubisa, propietat de Juan Barrachina, per construir 115 habitatges al municipi calvianer. Tot i això, la comissió de Govern obligava la promotora a corregir una sèrie d'errades materials i seguir unes pautes determinades, circumstància que va fer que Jubisa i posteriorment Cotusa (que va comprar la llicència), retardassin el començament de les obres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.