algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Breus

• Inca

Esports i oci Els carrers cèntrics de la ciutat canviaran avui el seu tradicional aspecte per acollir les nombrosíssimes activitats organitzades amb motiu de la Fira de l'esport i de l'oci, la darrera prèvia al Dijous Bo. Durant tot el dia es podran trobar exhibicions d'arts marcials, aeròbic, culturisme, i competicions de futbol. La jornada es preveu que acabi amb la recepció de la imatge restaurada de Santa Maria la Major. DdB.

• Marratxí

Fira de Tardor La coneguda plaça de Sant Marçal acollirà avui la segona jornada de la tercera Fira de Tardor de Marratxí. A partir de les nou hi haurà una mostra equina i també s'hi podran veure animals dels ramaders locals, així com aus cèrvols, estruços i porcs senglars. Així mateix hi haurà altres actes paral·lels a les mostres com una actuació de colles castelleres i ja l'horabaixa grups d'animació infantil i una ballada popular. DdB.

• Mancor

Esport Els mancorins celebren avui la tradicional travessada entre la localitat i Pollença que enguany compleix la seva dècima edició. Aquesta carrera popular, sense caràcter competitiu, es realitza en relleus. Els participants després faran un dinar de germanor al Port de Pollença. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.