nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Balanç positiu de l'ORA al Port amb set milions de recaptació

Des d'aquesta setmana l'aparcament torna a ser lliure

La setmana passada finalitzà al Port la temporada d'aplicació de la normativa ORA, que es tornarà a posar en marxa quan comenci la nova temporada turística.

Els resultats han estat qualificats d'òptims pels responsables ja que l'empresa adjudicatària, Dornier, ha recaptat 7.250.150 pessetes. Les mateixes fonts informaren que la mitjana d'ocupació ha estat del 35'55 per cent.

Aquests dies s'han retirat els senyals indicadors de la regulació i les màquines automàtiques dels tiquets que es tornaran a instal·lar d'aquí a uns mesos.

En general, els usuaris del Port també han qualificat de positiva la implantació d'ORA a la seva barriada, tot i que els residents als carrers afectats no han gaudit dels avantatges de Sóller que han comptat amb bonificacions especials per a residents.

De cara a l'hivern no es preveu que al Port hi hagi problemes d'aparcament, tot i que cal recordar que el conflicte de l'estacionament d'autocars de l'escola del Port està vigent i que a curt termini es perdran places d'aparcament.

Tampoc no està clar altra vegada que l'Ajuntament pugui mantenir obert l'aparcament gratuït de can Miró, ja que han sorgit nous problemes d'enteniment amb els seus propietaris. Tampoc no està garantida la continuïtat de l'aparcament del camí dels Cingles més enllà de cap d'any, així és que l'Ajuntament es podria veure obligat a mantenir l'ORA al Port durant tot l'any, i no només durant la temporada turística com ara fa.

Pel qua fa a Sóller, l'ORA continua funcionant tal i com estava previst amb una ocupació de les places al voltant del 55 per cent i una recaptació que l'octubre ha estat de quasi dos milions i mig.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.