cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

La pluja provoca un mort i nombrosos accidents de trànsit

Félix Gallego, de 44 anys, morí a la carretera de Cala Blava

La pluja provocà ahir nombrosos accidents de trànsit a les carreteres illenques. En un d'aquests, es registrà la mort de Félix Gallego Guillén, de 44 anys, que morí a la carretera de cala Blava, molt a prop dels hotels Delta i Maioris. L'accident va tenir lloc poc abans de les dues de l'horabaixa i en la topada es varen veure involucrats tres vehicles. El personal sanitari del 061 es dirigí al lloc dels fets per auxiliar els ferits i trobaren la víctima mortal amb una aturada cardiorespiratòria. Els facultatius no pogueren fer res per la seva vida.

La Guàrdia Civil de Trànsit es dirigí al punt quilomètric de l'accident i confeccionà un atestat de l'accident. Tot indicava que el xoc havia estat motivat pel mal estat de la via a causa de la pluja.

Pel que fa a Palma, l'aigua provocà embossos en totes les zones més transitades de la ciutat. Les Avingudes i el passeig marítim foren els punts més problemàtics però no es registraren grans incidents.

En la xarxa viària mallorquina es produïren més de trenta accidents i tal volta el més espectacular tingué lloc a les cinc de l'horabaixa entre els dos túnels de Peguera. Cinc turismes es varen veure embolicats en un accident múltiple i les assistències sanitàries varen auxiliar cinc ferits de diversa consideració. La carretera va romandre tallada durant gairebé una hora fins que es pogueren retirar els vehicles del mig de la calçada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.