nubes dispersas
  • Màx: 13°
  • Mín:
11°

El GOB qualifica d'«hipòcrites» les declaracions de Ramis sobre el 12-N

Demana al Govern que demostri sinceritat i que torni les competències al CIM

«Ramis és un hipòcrita, o, per dir-ho d'una manera més suau, incoherent». Aquesta va ser la valoració que el portaveu del GOB, Miquel Àngel March, va fer de les declaracions efectuades dimarts pel conseller de Medi Ambient del Govern balear, Miquel Ramis, que afirmava que, per ventura, assistiria a la manifestació del 12-N.

March recordà que la manifestació del 12-N és contra un model de creixement que el Partit Popular ha propiciat des del Govern balear. «Si Ramis vol venir a la manifestació que véngui. Però que demostri la seva voluntat permetent al Consell de Mallorca la desclassificació del sòl urbanitzable».

March digué que «el Govern de Jaume Matas ha de demostrar la seva voluntat amb fets». Segons l'ecologista, per demostrar la seva voluntat d'aturar les urbanitzacions l'Executiu hauria de fer marxa enrere en l'aprovació del pla de carreteres "«més bé un pla d'autopistes»", modificar la Llei del sòl rústic perquè no es puguin fer més parcel·lacions i retornar al Consell de Mallorca les competències perquè pugui procedir a la desclassificació de sòl urbanitzable.

Miquel Àngel March insistí que, tot i que la manifestació del 12-N no ha d'estar polititzada, sí que ha de tenir un contingut polític i ha de ser compromesa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.