nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El ple rebutja que els jardins de Son Tugores passin a ser una zona verda

Membres de la plataforma cívica s'enfrontaren amb el batle Rosselló

Els jardins de Son Tugores es mantindran, per ara, com a zona urbanitzable, després que el ple municipal rebutjàs la proposta presentada per la Plataforma cívica que demana la requalificació dels terrenys en zona verda. Només els dos regidors del PSM donaren suport a la iniciativa, mentre que tant l'equip de govern socialista com el PP s'hi oposaren.

Els populars, de la seva banda, presentaren una moció alternativa similar a la dels veïns, però en la qual reclamaven que no es prengués cap decisió sobre l'ús definitiu de Son Tugores fins a la propera legislatura. A més, demanaven que s'habilitàs una partida econòmica d'un milió de pessetes per fer neta la finca. D'aquesta manera es desmarcaven de la postura manifestada en la comissió informativa prèvia al ple i en la qual havien votat a favor de la moció de la plataforma. Els nacionalistes condicionaren el seu suport a la proposta al fet de si es prendran o no iniciatives respecte Son Tugores abans de les eleccions, a la qual cosa el PP s'hi negà. Aquesta segona proposta també va ser rebutjada amb els vots contraris del PSOE i l'abstenció del PSM.

En el torn de precs i preguntes, alguns membres de la plataforma cívica Son Tugores, Parc Públic, es varen enfrontar verbalment amb el batle, que acusaren de defensar interessos especulatius i immobiliaris i li recordaren que comptaven amb el suport de mil signatures. Els veïns demanaren explicacions al PP per la seva postura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.