cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

La consessionària renuncia a fer el pàrquing de la plaça de Can Pere Ignasi

L'empresa no estava inscrita en el Registre Mercantil en el moment de l'adjudicació

Aparcaments sa Plaça, empresa concessionària per construir el pàrquing subterrani a la plaça de Can Pere Ignasi de Campos, ha renunciat a edificar els estacionaments. L'empresa ha enviat un escrit a l'Ajuntament demanant que s'anul·li la concessió que li donà.

El motiu de la renúncia, segons explicà el batle de Campos Andreu Prohens (PP), «és que aquesta empresa no estava inscrita en el Registre Mercantil quan se li donà la concessió». Segons ha pogut saber Diari de Balears, un altre dels motius argumentats per la renúncia és la polèmica aixecada al poble per aquest tema.

Des que es va engegar el projecte dels aparcaments de la plaça de Can Pere Ignasi la polèmica ha estat servida. Els tres grups de l'oposició demanaren un informe al Servei d'Assistència Tècnica del CIM sobre si l'adjudicació estava ajustada a dret. Aquest informe explicava que la concessió podria ser declarada nul·la perquè l'empresa no estava inscrita en el Registre Mercantil. Davant això, els nacionalistes del PSM interposaren un contenciós administratiu contra la Sala per haver concedit una obra a una empresa sense registrar.

Aparcaments sa Plaça agafà la concessió per construir 160 aparcaments subterranis que havia d'explotar durant 75 anys i a canvi s'encarregaria de l'embelliment de la plaça. Andreu Prohens afirmà ahir que «ara haurem de fer un nou concurs públic per tornar adjudicar els aparcaments i així poder construir la plaça sense que a l'Ajuntament li costi res. Tot ha estat un problema burocràtic perquè l'empresa no estava registrada. Però no hi havia cap altra empresa que s'hagués presentat al concurs i per això no s'ha perjudicat ningú».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.