algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Les galeries de la plaça Major tanquen el 7 de gener per una gran reforma

L'explotador del pàrquing pagarà les obres a les escales de la Rambla

La reforma de les galeries comercials de la plaça Major començarà el dia 7 de gener, segons ha confirmat el regidor de Governació de l'Ajuntament de Palma, Joan Bauzà.

El portaveu municipal ha estimat que les obres poden suposar una inversió del voltant dels 300 milions de pessetes, encara que falten per determinar alguns aspectes dels plànols definitius. Aquests, anuncià, han d'estar llests en un breu termini de temps i tot seguit es farà una presentació pública i detallada.

Com es va anunciar en el seu dia, queda confirmat que les escales d'accés a la zona comercial des de la plaça Major es faran noves i que es modernitzarà i es redistribuirà tot l'espai de les botigues. Les que en aquest moment romanen tancades, han afegit fonts de la petita empresa, s'han de reconvertir en un supermercat, aspecte innovador i diversificador de l'oferta per aquest entorn.

La corporació municipal ha acordat amb Aparcamientos Insulares "adjudicataris de la gestió de l'aparcament que hi ha davall els comerços", ampliar-li la concessió a canvi que subvencioni la reforma de les escales que pugen des de la Rambla a la plaça Major. Així mateix, l'empresa s'ha compromès a millorar les pròpies instal·lacions, encara que no s'incrementarà la capacitat per als vehicles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.