muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

La dona de Meisel ofereix 16 milions a qui aporti dades per aclarir el triple crim

La recompensa s'ha doblat quan és a punt de complir-se l'aniversari dels assassinats

La recompensa que hi havia per a aquelles persones que poguessin aportar alguna dada que desembocàs en l'aclariment del triple crim de s'Aranjassa ha estat augmentada a 200.000 marcs alemanys, més de setze milions de pessetes.

Quan falten vuit dies perquè es compleixi un any de la mort de l'empresari alemany Manfred Meisel, el seu fill Patrick, de 8 anys, i l'empleada Claudia Leinstein, les investigacions duites a terme des de Palma i Alemanya no s'han aturat en cap moment.

El Grup d'Homicidis de la Brigada Provincial de la Policia Judicial del Cos Nacional de Policia ha col·laborat molt estretament amb les autoritats policíaques d'Alemanya i s'han realitzat importants avanços en les diligències del cas.

Els setze milions de pessetes que s'ofereixen per alguna dada d'interès seran proporcionats per Daiana Ritter, l'esposa de Manfred Meisel, que ha decidit apujar al doble l'oferta inicial de 100.000 marcs. Sembla que els investigadors cerquen aspectes puntuals en la investigació que es mantenen estretament lligats amb els dos darrers anys abans de la mort de l'empresari alemany.

Si en un principi tot semblava indicar que l'acció delictiva havia estat obra d'un grup de professionals contractats per alguna màfia europea, a poc a poc les investigacions es dirigiren cap al cercle d'amics i familiars de l'empresari alemany. En els darrers mesos, les diligències se segueixen amb molta intensitat a Alemanya, on sembla que es pot trobar la clau del crim.

El triple crim de s'Aranjassa es va cometre en la matinada de l'11 de novembre a la finca del camí de ses Barraques. Tot indica que tres individus accediren a la mansió de Meisel i fermaren l'empresari i la seva empleada, que eren en una oficina del pis inferior. Amb una pistola de calibre molt petit dispararen als caps dels dos adults i després pujaren al primer pis, on assassinaren el nin Patrick, que dormia en el llit dels seus pares.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.