algo de nubes
  • Màx: 16.83°
  • Mín: 7.61°
16°

El PP de Santanyí aprovà dissabte la urbanització de sa Talaiola

El projecte, fet per a 2.600 places a 97 hectàrees, és més gran que el poble

El consistori de Santanyí donà dissabte passat llum verda al pla parcial del camp de golf i urbanització de sa Talaiola. L'aprovació es va fer en un ple extraordinari i urgent convocat divendres vespre. Les intencions del batle Cosme Adrover (PP) són les d'evitar la moratòria urbanística que el Consell Insular de Mallorca va aprovar ahir, segons explicà ell mateix. D'aquesta manera, es torna a posar en tramitació la urbanització i camp de golf de sa Talaiola, que té una capacitat per a 2.000 habitants.

El consistori està format per nou regidors del PP, tres del PSM i un del PSIB. La reacció de l'oposició i els grups ecologistes no s'ha fet esperar. El portaveu del PSM a l'Ajuntament, Joan Antoni Sunyer, declarà a Diari de Balears que «el batle Adrover es dedica a ser el gestor dels urbanitzadors». La promotora de sa Talaiola és Agroland SA, la mateixa empresa que pretenia urbanitzar el que ara és el parc natural de Mondragó.

El tràmit aprovat s'anomena Reparació de deficiències al pla parcial. El Consell havia suspès l'esmentat pla fins que fossin arreglades per via municipal. Després de l'aprovació de dissabte, la paperassa de sa Talaiola és en mans del Consell, i tots els defectes que trobaren els tècnics de la Comissió Insular d'Urbanisme de Mallorca (CIUM), solucionats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.