cielo claro
  • Màx: 19.05°
  • Mín: 9.02°
18°

La inauguració de l'Escorxador va ser el punt de mira de la tradicional Fira

La festivitat de Tots Sants va propiciar que l'assistència de públic fos més nombrosa

La inauguració de l'Escorxador com a centre d'exposició permanent dels productes elaborats a Porreres va ser ahir el punt de mira de la tradicional Fira de Tardor.

Sobre les 11 hores del matí, les obres de reforma de l'edifici de l'Escorxador va ser inaugurat amb presència de les autoritats convidades: Josep Juan Cardona, conseller d'Agricultura, Comerç i Industria del Govern balear; Joan Verger, conseller de Foment; Guillem Camps, conseller de Treball i Formació; Joan Antoni Ramonell, batle de Montuïri i director general d'Infraestructures i Transports, i Francesc Antich, conseller delegat d'Ordenació Territorial del Consell de Mallorca. També hi eren el batle de Porreres, Josep Roig, acompanyat per la resta de la corporació municipal.

L'Escorxador va acollir els expositors de les empreses artesanals més representatives de Porreres, com embotits, vins, articles de fang, ous de granja, punt mallorquí, galetes, així com un estand de la Cooperativa Agrícola de Porreres.

Fora de l'edifici es varen poder contemplar expositors de maquinària agrícola i peces de marès. Enguany, la Mostra d'Artesania, Indústria i Comerç s'ha duit a terme a l'Escorxador i no a la plaça Espanya com s'havia realitzat els tres darrers anys, d'aquesta manera s'enceta la mostra permanent dels productes autòctons de Porreres.

L'extens recinte firal pels principals carrers de la vila va acollir una nombrosa assistència de visitants de distints punts de l'Illa i la coincidència de la celebració de la fira amb la festivitat de Tots Sants va propiciar que la participació fos més concorreguda.

A més de la fira, la jornada es va complementar amb distintes exposicions de pintura que tingueren lloc a la sala polivalent del quarter vell, al local de la Caixa i al carrer Pou Florit, 12.

El parc de n'Hereveta acollí la mostra de motos antigues Mosquitos. A la plaça de toros hi tingué lloc el X Concurs d'exposició canina i una mostra d'animals de ploma. Durant l'horabaixa es realitzaren actuacions musicals a la plaça Espanya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.