algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Els grups municipals demanen a Matas més doblers per ampliar el camí Creuer

El president autonòmic va fer ahir una llarga visita al municipi

Els tres partits polítics representats al consistori mariando (PSOE, PP i Independents) reclamaren al president Jaume Matas l'ampliació urgent del camí Creuer, per convertir-lo en la via de ronda que el poble necessita. Aquesta va ser la més important del conjunt de demandes que els polítics locals formularen a Matas aprofitant la visita que realitzà al municipi durant tota la jornada d'ahir.

El camí Creuer connecta la carretera de Sineu amb les de Muro i Santa Margalida per la part baixa del poble. La seva reforma és una vella reivindicació municipal que prové de més de 15 anys enrere. El Govern balear fa vuit anys ja aprovà el projecte, però aquest no s'ha executat encara. Aquesta obra consistiria a eixamplar i redreçar el traçat actual permetent desviar bona part del trànsit que passa pel centre del poble.

Tots els grups municipals coincidiren també a reclamar al president una urgent actuació per millorar l'edifici de l'escola pública que presenta greus deficiències. L'Ajuntament considera que la inversió que la Conselleria d'Educació fa comptes realitzar enguany és del tot insuficient i més tenint en compte que les arques municipals ja hi aporten tres milions de pessetes.

D'altra banda, el batle Oliver demanà a Matas que el Govern balear informi els veïns del funcionament de la nova planta de composts que es construeix a Son Bats, devora la depuradora d'Ariany, i que ha suscitat una gran polèmica les darreres setmanes.

El president demanà als polítics municipals paciència quant al retard en la reforma de l'escola. Pel que fa al camí Creuer, Matas no es volgué comprometre tot i que digué que ho tendria en compte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.