algo de nubes
  • Màx: 19.27°
  • Mín: 8.69°
19°

Algunes zones queden sense aigua per les obres al carrer de la Mar

Durant el dia es produïren trencaments de canonades per devers el Cetre

Diferents zones de Sóller patiren ahir dilluns, i de manera totalment sobtada, talls en el subministrament d'aigua potable, els quals agafaren tothom desprevingut, la qual cosa provocà moltes queixes.

Segons sembla, els talls es produïren a causa de dos trencaments de canonades ocasionades per les obres de sanejament que es realitzen al carrer de sa Mar, que després d'uns dies de paralització es reprengueren ahir amb canvis sobre el pla d'obra inicialment previst.

Efectivament, l'empresa Ferrovial va comunicar dissabte a l'Ajuntament, que per qüestions de caràcter tècnic era convenient iniciar les obres a la part alta del carrer, a l'altura del carrer Cetre i no a la baixa com s'havia fet.

La causa era que s'havia comprovat que la majoria d'escomeses eren molt altes, fet que hauria suposat importants dificultats si s'hagués continuat a la part baixa, que compta amb un tram de síquia obert i en el qual es prendran les mesures de seguretat necessàries per evitar qualque accident.

Així, i davant la sorpresa dels veïns, ahir, des de primeres hores del matí les màquines excavadores començaren a treballar alçant el carrer. Precisament fou una de les màquines la que provocà el trencament de la canonada que deixà sense aigua una part de la ciutat, ja que no s'havia previst que l'escomesa estàs just davall l'asfalt i no més avall com pertocaria.

El tall que es tornà a repetir al capvespre deixà els veïns unes quantes hores sense aigua, la qual cosa ocasionà importants molèsties.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.