nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Detinguts cinc joves al polígon de Llevant per vendre droga en el carrer

La Policia Local de Palma els ha interceptat prop de 75.000 pessetes

La Policia Local de Palma ha detingut cinc joves que es dedicaven a la venda d'haixix en el polígon de Llevant. Aquesta operació s'ha duit a terme després d'haver rebut nombroses queixes dels veïns de la barriada.

Per tal de comprovar si es produïen transaccions de drogues en la via pública, una patrulla va efectuar un servei de vigilància en el carrer Ciutat de Querétaro. Devers les 18.30 hores varen arribar set joves que varen asseure's sobre una caixa de comptadors de llum elèctrica. Poc després, va arribar un turisme Ford Fiesta amb tres joves a l'interior. Un d'aquests va dirigir-se cap el grup i va començar a parlar amb un d'ells. Més tard, el que posteriorment seria identificat com Luis C. va treure una navalla i tallà un tros d'haixix que mantenia en la seva mà esquerra. L'ocupant del turisme li va entregar un bitllet i va tornar al cotxe.

En aquell moment, els agents sol·licitaren ajuda a les patrulles properes a la vegada que procedien a la identificació del grup de joves. Mentrestant, el cotxe en què anaven els suposats compradors fou interceptat per una altra dotació amb l'objectiu de constatar que havien adquirit l'haixix als posteriors detinguts.

Dins el comptador d'electricitat es trobaren diverses quantitats d'haixix i entre la roba dels cinc detinguts varen localitzar més drogues. També es varen confiscar prop de 75.000 pessetes als cinc sospitosos que se suposa que havien aconseguit gràcies al narcotràfic. Els joves foren traslladats a les dependències policíaques sota l'acusació d'un delicte contra la Salut Pública. Diumenge passat passaren a disposició de l'Autoritat Judicial i sembla que quedaren en llibertat amb càrrecs.

Els cinc detinguts han estat identificats com Luis C.T., de 19 anys; Sergio R.L., de 22; José Ramón M.G., de 17; Pablo E.G. de 21 i David S.C. de la mateixa edat. Es desconeix si aquests individus tenen antecedents penals relacionats amb la venda de substàncies estupefaents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.