algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

L'Ajuntament retirarà les tanques publicitàries del barri antic

Cort firmà el conveni amb Malla perquè les desplaci a l'eixample

Les millores que es fan amb el pla Urban i el pla Mirall en el centre històric de Palma posaran fi la contaminació visual que generen a molts d'indrets les tanques publicitàries.

L'embelliment que Cort té previst en el nucli antic va molt més enllà de les obres de reforma, que de per si ja revalorem certs barris fins ara marginals. Per això, Cort s'adreça a l'empresa Malla perquè retiri les tanques que ara són una nosa a les zones on s'estan executant obres de millora.

De fet, l'Ajuntament ha decidit refer el contracte que mantenia amb l'empresa publicitària perquè elimini els cartells publicitaris del centre històric i els traslladi als solars municipals que hi ha a l'eixample. Aquesta societat comptava amb una concessió indefinida per instal·lar plafons publicitaris en el centre antic de Palma, segons varen explicar ahir fons municipals.

Per això, l'àrea d'Economia de l'Ajuntament ha intercedit amb el concessionari per tal de modificar-ne el contracte, segons explicà ahir el regidor José María Rodríguez.

No obstant això, Malla encara podrà fer servir durant molt de temps, en concret per un període de quinze anys, els solars municipals sense edificar per fixar-hi les tanques metàl·liques. Però, a canvi, haurà de deixar el centre net.

A l'acord entre Malla i l'Ajuntament de Palma també s'estipula que l'empresa haurà de deixar el solar on s'instal·lin les tanques si Cort en reclama l'ús per poder-lo edificar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.