algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
13°

Una avaria en una bomba d'aigua deixa tres pobles sense el servei

Les parts altes de Selva, Caimari i Moscari, les més afectades des de dissabte

L'avaria de dissabte passat d'una bomba que extreu aigua d'un dels pous de la Comuna de Caimari ha produït problemes de subministrament d'aigua potable als nuclis urbans de Selva, Caimari i Moscari, sobretot a les parts més altes, la qual cosa va provocar que en els bars haguessin de rentar els plats i tassons utilitzant aigua embotellada perquè no en sortia del grifó.

A més, el problema es va agreujar pel fet que el mateix dissabte es rompé una de les canonades de subministrament d'aigua a Moscari.
Pere Seguí, batle pedani de Caimari, que va increpar durament el periodista que es va dirigir a ell per demanar-li informació sobre el problema, «perquè només us interessen les notícies dolentes», digué que ja s'instal·lava una nova bomba d'extracció i que probablement avui el servei quedarà establert de nou.

El batle de Selva Pere Rotger justificà la tardança a posar la nova bomba dient que aquesta operació no es pogué realitzar el mateix dissabte ni diumenge «perquè l'empresa que ens subministra el material estava tancada».

Un altre problema que s'ha de tenir en compte és que l'aparell no té unes dimensions estàndard, sinó que la bomba és més grossa de les que habitualment s'instal·len a causa que l'aigua es troba molt endins i que, per tant, necessita una potència superior a la que s'utilitza per norma general.

Aquestes dificultats en la instal·lació de la nova bomba fan que el batle no pugui ser tan concret com el regidor, per la qual cosa Rotger no vol dir si és segur que en els tres nuclis del seu municipi, especialment a les parts altes, el servei torni a ser nomal a partir d'avui.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.