algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Una alemanya és detinguda per esquinçar vestits de dos comerços

Una dona alemanya prop dels quaranta anys estigué a disposició judical durant tot el dia d'ahir per cometre danys en dos grans centres comercials de Palma, valorats amb trenta milions de pessetes.

La dona, que ha estat actuant durant dos dies en aquests coneguts magatzems, fou arrestada per dos agents de seguretat d'un dels centres comercials el passat divendres dematí, i la traslladaren a mans de la Policia Local.

La dona es dedicava a destrossar diversos articles dels magatzems amb un estri tallant, un cúter, que després li confiscaren.

Vestits

La senyora tenia especial predilecció per fer malbé productes en venda com els abrics i tota mena de roba, sobretot vestits de senyora. En una de les ocasions, la delinqüent va ser vista per les càmeres de seguretat d'un dels centres en ple delicte. La senyora es trobava tallant vestits de dona tot espatllant la roba que després no es podrien vendre a causa dels forats i les destrosses.

La senyora, que ahir va haver de declarar davant la Policia Nacional de Palma, assegurà que ho feia sense cap mena de mala intenció i tan sols per plaer. L'alemanya confessà que ho feia per divertir-se. Sembla que tallar vestits i roba femenina li produïa gust.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.