cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Cort aprovà incrementar les tarifes de la incineració un 6'4 per cent

L'Ajuntament de Palma va aprovar ahir, amb no poques crítiques per part de l'oposició governamental, augmentar les taxes de la incineració en un 6'4 per cent en relació a les vigents l'any 1997.

Així, per habitatge particular, apartament o despatx professional es passarà a pagar 7.772 pessetes. Mentre que les oficines, establiments i locals comercials i industrials de fins a 100 metres quadrats de superfície se'ls aplica una taxa anual de 12.505 pessetes. A partir d'aquí la taxa augmenta en funció dels metres.

Per altra banda, la proposta de modificació de l'ordenança fa referència al fet que el pagament anual corresponent a 1998 es farà de forma fraccionada, en dues parts iguals.

Aparcaments  

Cort també va aprovar, ahir, les tarifes combinades de pàrquing més bus que aplicarà als aparcaments habilitats devora Gesa. Cobrarà un cost únic de 300 pessetes per vehicle. Cal recordar que les 300 pessetes permeten disposar de dos tiquets de bus, un per anar cap el centre i l'altre per tornar fins a l'aparcament. Així mateix, la resta de passatgers poden optar a la compra de dos tiquets d'autobús a preu de bonobús.

A la sessió plenària d'ahir, també es va tractar una qüestió relativa a uns altres aparcaments, als situats al passeig Mallorca. Cort va acordà advertir a Aparcamientos Paseo Mallorca S.A. que si en un termini de deu dies, un cop rebuda la notificació, no han adaptat les seves tarifes al preu de 126 pessetes hora o fracció es «procedirà a incoar l'expedient de la caducitat de la conformitat amb el disposat al plec de condicions econòmiques, administratives i jurídiques per ser considerat l'increment tarifari irregular de infracció gravíssima».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.