algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Partit Popular diu que és el batle qui ha volgut rompre el pacte

Els populars diuen que compliran el compromís de deixar governar Perelló

«La decisió de rompre el pacte de govern de l'Ajuntament de Muro l'ha presa el batle, ja que nosaltres en cap cas no ho volíem fer i així li diguérem en la darrera reunió que vàrem tenir amb ell», manifesta Onofre Plomer, en representació dels regidors del grup municipal del Partit Popular, en resposta a les manifestacions del batle i membres de l'executiva d'Unió Mallorquina, fetes en una roda de premsa en què anunciaren la destitució dels tres regidors populars.

«Pensam que el batle ha violat contínuament el pacte de govern, envaint competències que ens havien estat delegades, contradint la nostra gestió i entorpint les nostres actuacions», diuen, per escrit, els del PP.

I continuen: «També creim que darrerament s'han comès contínues irregularitats administratives i s'ha contractat personal vulnerant els principis bàsics de publicitat igualtat de tracte i de lliure concurrència. Tampoc no s'ha fet un control de les despeses públiques, ja que en molts de casos s'han tudat els doblers sense cap control. Davant aquests arguments el grup municipal del Partit Popular, no volent esser partícep d'aquestes irregularitats, comunicà al batle que reconsideràs la seva postura de no consensuar els assumptes importants o, si no era així, davant la impossibilitat de treballar, posaríem les nostres delegacions a la seva disposició.

El grup popular, davant la incertesa que pot causar que el batle quedi en minoria, vol manifestar que «en tot moment complirem el compromís que vàrem adquirir pel qual Jaume Perelló seria batle els dos darrers anys de la present legislatura. Al mateix temps comunicam la nostra disposició a treballar per al poble de Muro, i dur endavant aquelles propostes que siguin positives per al municipi».

Plomer no és cansa de dir que la ruptura del pacte «ha estat una acció premeditada de Jaume Perelló, que amb nosaltres ha mantingut una actitud provocadora i humiliant. Ha contractat personal per a obres sense informar-me de res, essent jo el regidor d'Urbanisme».

Plomer diu que no té res a dir contra Perelló, sinó «contra la seva manera d'actuar políticament. Desig que no faci les coses per decret i que no discrimini ningú».

Serial  

Fa molts anys, abans que es posassin de moda les telenovel·les, sobretot perquè no hi havia televisió, la gent escoltava «el serial», o «sa novel·la». N'hi va haver que es feren més famoses que «Dallas», per exemple «Ama Rosa» i altres. Als més joves, al nins però, els agradava més «Diego Valor» o «El criminal nunca gana». El que està passant a Muro sembla una barreja d'aquest serials interpretats, si no vaig errat, per artistes de la Sociedad Española de Radiodifusión. Els artistes radiofònics eren més convincents, perquè interpretaven molt bé el guió. A Muro, però, sembla que no se saben el paper, no convencen ningú, i sembren sospites.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.