algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Ofertes entre 180 i 148 milions per fer les obres de Son Serra de Marina

Ahir foren obertes les pliques presentades per cinc empreses

A la sala de plens de l'Ajuntament de Santa Margalida, ahir varen ser obertes les pliques presentades per les empreses candidates a fer les obres del projecte de pavimentació de carrers, dotació de serveis d'aigües residuals i potables de Son Serra de Marina, per la qual l'Ajuntament aprovà un pressupost de 180 milions de pessetes i compta amb la subvenció del Consell de Mallorca, dins el Pla d'obres i serveis.

L'obertura de les cinc pliques presentades per sengles empreses es va fer en presència del batle Antoni del Olmo i els regidors Jaume Ribot (UM), Miquel Cifre (PSOE), Miquel Ordinas (CPU), Miquel Moragues i Joan Ferragut (PP), a més d'un tècnic, Guillem Cortés, del CIM.

Després d'haver obert els sobres es varen llegir les diferents ofertes a la baixa de cada una de les empreses concursants. Antoni Gomila va presentar un pressupost de 148'6 milions de pessetes i un termini d'execució de cinc mesos.

L'oferta de COEXA fou de 180 milions i un termini d'execució de dos anys. L'oferta de MAB fou de 154'8 milions de pessetes i un termini d'execució de 20 mesos.

L'empresa Siquier proposa un pressupost de 153 milions de pessetes i 12 mesos de termini d'execució. MAN presentà una oferta de 159'3 milions i un termini de cinc mesos per a l'execució.

Divendres es tornaran a reunir per decidir quina oferta és la millor i dilluns serà aprovada pel ple.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.