nubes dispersas
  • Màx: 16.84°
  • Mín: 12.25°
16°

Skase assegura que està disposat a sotmetre's a un detector de mentides

«El govern australià, emprant la propaganda a Camberra, la capital, ha mentit, ha mentit i ha mentit; no només una vegada sinó durant molts anys. La veritat ha estat allò que més ha faltat en aquest episodi». Amb aquestes paraules, l'exempresari i exaustralià Christofer Skase definí l'acció del govern que durant tants anys ha intentat retornar-lo al seu país. Skase, establert a Andratx, declarà en una entrevista que publica avui el Majorca Daily Bulletin que està disposat a sotmetre's a un detector de mentides perquè pensa que el seu cas «ha estat contaminat amb mentides i mitges veritats».

Cristopher Skase, cercat des d'Austràlia per la fallida del seu imperi mediàtic i turístic, demana al govern australià «que digui la veritat». El recent ciutadà de l'illa Dominica afirmà que té una proposta a fer al govern i «l'anomenarem "digué" la 'Recerca de la Veritat'». «Estic preparat per posar la veritat sobre la taula; estic disposat a sotmetre'm a un test controlat per metges i forenses i, fins i tot, m'agradaria que s'emetés en directe per la televisió», afegí Skase. «En aquesta prova de la veritat "continuà" jo respondria totes les preguntes formulades pel Govern australià sobre Qintex (la poderosa companyia que va fer fallida els anys 80) sempre que la ministra de Justícia, Amanda Vanstone, i el comptable del govern, Max Donely, facin el mateix i responguin les meves qüestions». Skase destacà, a més, els més de 23 milions de dòlars australians que en els darrers anys el govern ha gastat en el seu cas, «uns doblers que els contribuents australians haurien de saber on paren "assegurà Skase", ja que des del 1996 el contribuent no ha rebut informació sobre el cas».

Visat per a un any  

Skase és ciutadà de l'illa de Dominica des que el govern australià li anul·là el seu passaport per fer-lo tornar, en assabentar-se que sense el permís de residència no podia viure a l'estat espanyol. Fa dos mesos que el govern australià l'acusa d'aconseguir el visat de forma fraudulenta, cosa que desmenteix Skase. L'ambaixada espanyola a Jamaica li concedí el visat Schengen per a un any.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.