algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Obres Hidràuliques ampliarà les actuacions als torrents

Obres Hidràuliques realitza des de fa uns dies diverses actuacions de manteniment a alguns dels torrents de Sóller, a les quals se'n podrien afegir d'altres, sempre que el pressupost de 25 milions previst per a enguany ho permeti.

Dies enrere un representant d'Obres Hidràuliques es va reunir amb el regidor de Béns i Serveis, Tomàs Arbona, per tal de donar-li a conèixer les actuacions que es preveuen fer.

Fins a aquell moment, les obres eren tres: la primera, la reforma d'un marge i mur al torrent de sa Coma, vora el cementeri, i que aquests dies s'havia d'adjudicar després que es presentassin quatre ofertes a la convocatòria.

La segona actuació que ja es du a terma és reparar un marge al torrent de davant l'estació del tren, que va caure; i, finalment, una darrera actuació al torrent del Jaiot a l'Horta, en una millora que feia temps sol·licitaven els veïns de la zona, de moment sense èxit.

Tomàs Arbona aprofità la reunió per sol·licitar una actuació més, la reparació d'un marge que va caure del torrent vora l'institut de secundària, tot i que en aquest cas, i pel fet que el mur es trobava aferrat a la paret de l'institut, es creu que és competència d'Educació, per la qual cosa s'hi remetrà la corresponent sol·licitud.

Finalment es va demanar que si quedava pressupost es destinàs a netejar el torrent de vora l'estació del tren, que es troba ple de malesa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.