algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
15°

El tancament de la carretera per la Vuelta preocupa els hotelers

L'organització només deixarà passar els autocars que vagin de l'aeroport als hotels o a la inversa

La celebració a Alcúdia de l'etapa contra rellotge de la Volta Ciclista a Espanya també està causant polèmica a causa, sobretot, del tancament dels accessos a la platja, des del Port d'Alcúdia, fins a la Platja de Muro, i també als hotels de la primera línia i tot el tram de la carretera d'Artà des de la rotonda de ses Casetes dels Capellans fins al passeig marítim del Port d'Alcúdia.

Els hotelers afectats havien manifestat la seva preocupació per el col·lapse a l'arribada o sortida dels clients que aquestes mesures poden causar.

El regidor delegat d'Esports de l'Ajuntament d'Alcúdia, Julià d'Hevia, digué ahir a DdB que «ja fa més d'un any que tothom sap que hi ha d'haver l'etapa. S'ha fet reunions amb els distints sectors empresarials i s'ha editat cartells informatius. Pel que fa a l'entrada i sortida de turistes, d'acord amb l'organització de la Volta i els hotelers de la zona s'ha establert un sistema perquè els autocars que vagin o vénguin de l'aeroport amb clients puguin passar, però no els altres vehicles. A partir de les 12 només podran travessar en els intervals de temps entre el pas d'un corredor i un altre».

El regidor és conscient de les protestes d'alguns hotelers i també d'altra gent. «És un problema greu, sobretot perquè els hotels encara estan plens. Però també s'ha de pensar que moltes vegades es paguen molts de doblers per fer promocions a l'exterior, i ara tindrem 130 periodistes de tot el món que parlaran d'Alcúdia. És el preu que d'alguna manera s'ha de pagar».

Per altra part, els botiguers del municipi no consideren que els pugui perjudicar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.