algo de nubes
  • Màx: 13.35°
  • Mín: 7.77°
13°

Dos encaputxats atraquen un hotel de Portocolom amb un gran ganivet

La Guàrdia Civil cerca les tres persones que la matinada d'ahir participaren en l'atracament d'un hotel de Portocolom.

Els fets es produïren devers les quatre de la matinada en un establiment del carrer de Churruca. Dos dels tres atracadors entraren a la recepció de l'hotel mentre un còmplice esperava en el cotxe per facilitar la fugida dels assaltants.

L'entrada a l'hotel es va produir en el moment en què el recepcionista es trobava sol. Els dos atracadors actuaren tapats amb un passamuntanyes. Un d'ells anava armat amb un ganivet de serra de grans dimensions, amb el qual amenaçà l'empleat que estava a càrrec de la recepció. Aquest no va oferir cap mena de resistència quan el delinqüent li mostrà el ganivet i li va dir que li indicàs on hi havia la caixa forta de l'hotel.

Els atracadors s'apoderaren d'un total de 248 mil pessetes en moneda espanyola i 220 mil en lliures esterlines. Els tres homes fugiren en el cotxes que arrencà a gran velocitat. El recepcionista avisà tot d'una la Guàrdia Civil i a pesar del gran dispositiu muntat pels agents de la Benemèrita, la captura del delinqüent va ser impossible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.