algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Els piquets dels vigilants privats paralitzen l'activitat de Trablisa

Els furgons d'aquesta empresa no pogueren operar fins a les 12 del migdia

L'acció dels piquets dels guàrdia jurats en vaga es va concentrar ahir a la seu d'una de les empreses líders en el sector de la vigilància privada, Trablisa. Els vaguistes concentrats aconseguiren que els furgons blindats no poguessin sortir de la seu fins a les dotze del migdia, quan normalment ho fan abans de les set.

Els piquets es reuniren a primera hora del matí amb pots de pintura i els anomenats «miguelitos», patates amb claus que s'utilitzen per foradar les rodes dels vehicles. La policia estigué present i es registrà algun aldarull, encara que així com succeí a la jornada anterior no s'efectuaren detencions.

Per part de l'empresa es confirmà la paralització del servei, encara que no es detallà fins a quin punt aquest retard afectà el trasllat de fons a les entitats financeres, per al qual hi ha establert uns serveis mínims del 75 per cent. En tot cas, també és probable que aquestes haguessin ampliat els doblers en dipòsit de cara a evitar els possibles efectes de la vaga.

Avui la vaga fa un parèntesi i es reprendrà demà. En tot cas, al llarg de la jornada es realitzaran dues assamblees per valorar els resultats dels dos primers dies de vaga i decidir si en els propers es compleixen els serveis mínims. La resta de dies d'atur convocats per CCOO i SIPVS són a més de demà, l'11, el 13 i el 15 i del 24 al 29 d'aquest mes de setembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.