muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

Breus

• Comunicació

Felicitacions a DdB Digital
L'edició digital de Diari de Balears va ser consultada ahir per un bon nombre d'internautes, alguns dels quals enviaren correus electrònics de felicitació. Agraïm les notes afectuoses d'Antoni Roig, del PSIB-PSOE; de Cecili Buele, del PSM; de Margalida Moyà, directora del col·legi Sant Rafel, de Palma; del professor Antoni Juan Amengual i de Damià Verger, així com l'atenció dels servidors Vilaweb, CerCAT i MallorcaWeb que, a més d'informar de l'aparició del diari en la xarxa d'Internet, han incluen la connexió www.Diaridebalears.com en les seves pàgines web. DdB.


• Educació

Professorat a les aules
Ahir va començar el curs escolar per als professors de primària i de secundària de les Illes, que han arribat a les aules gairebé quinze dies abans que els alumnes, que no ho faran fins al proper dia 14 de setembre, els de primària, i dia 21, els de secundària. Durant aquestes dues setmanes, la tasca dels docents serà preparar els programes i temaris de les diferents assignatures, així com els horaris de cadascun dels grups per afrontar el curs 98-99. Tot haurà d'estar enllestit per rebre d'aquí a dues setmanes uns 140.000 estudiants de les Illes.J.M.M.

Saló Ecolleure 98
El proper dia 4 de setembre i fins al dia 8, se celebrarà al recinte de les Cotxeres de Sants a Barcelona el II Saló de l'Educació Ambiental, l'Esport i el Lleure, més conegut com Ecolleure 98. Al certamen participaran més d'un centenar d'expositors. Com a activitats paral·leles se celebraran conferències, activitats infantils i juvenils i fira d'espectacles. La mostra serà inaugurada pel conseller d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunta, Xavier Hernández. DdB.


• Sanitat

50 anys del Verge del Toro
L'hospital Verge del Toro de Menorca compleix 50 anys de servei sanitari. L'hospital menorquí de l'Insalud va ser inaugurat l'any 48 i des d'aleshores ha estat el centre sanitari de referència a l'Illa. El dia 4 de setembre començarà tota una sèrie d'actes commemoratius del 50è aniversari de la col·locació de la primera pedra de l'hospital, que es va fer en coincidència amb les festes de Gràcia. Les obres duraren vuit anys i l'hospital fou inaugurat l'any 56. Als actes del primer dia acudirà el president del Govern balear, Jaume Matas. Els dies de commemoració es perllongaran fins al mes de novembre.J.M.M.

• Calvià

Satisfacció pel consum d'aigua
L'Ajuntament de Calvià informà ahir que ha registrat, els últims dies d'agost, un descens considerable en el consum d'aigua potable, en torn al 3 per cent respecte a l'any anterior. Les mesures de conscienciació ciutadana, amb un conseqüent estalvi dels consumidors, i les reparacions efectuades en la xarxa són, segons l'Ajuntament, les claus d'aquest èxit. Tot plegat demostra, segons el consistori, que «s'han pogut superar amb total normalitat els dos mesos de major ocupació hotelera de l'estiu, juliol i agost, pel que fa al subministrament d'aigua potable». DdB.


• Presidència

Vehicles per als saharians
La Conselleria de Presidència encapçalada per Rosa Estaràs lliura avui a l'Associació d'Amics del Poble Saharià quatre vehicles totterreny que es destinaran als refugiats saharians del camp de Tindouf. Dos d'aquests totterrenys han estat adaptats com a ambulàncies i formen part del projecte d'ajuda al Tercer Món que va presentar aquesta associació d'amics. L'acte de lliurament es realitzarà a les onze al moll de pescadors, davant la Llotja, i compta amb la presència de Fatma Mohamed, delegada de la República Sahariana a les Balears. Està previst que aquesta mateixa setmana els totterreny parteixin cap al desert per al desenvolupament de la tasca humanitària. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.