algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Breus

• Capdepera

Mor un suís negat
El ciutadà suís que respon a les inicials H.U.S. va morir ahir a la platja de Canyamel víctima d'una aturada cardíaca mentre nedava. Els fets es produïren quan la víctima, de 62 anys, es va ficar a l'aigua devers les set i vint minuts del matí. El mal estat de la mar i l'absència de socorristes en aquella hora impediren que es pogués fer res per la seva vida. DdB.


• Palma

Assalt a un concessionari
Funcionaris del cos nacional de Policia detingueren el passat dia 27 Urbiano M.R., de 37 anys, per assaltar un concessionari de cotxes al carrer de Pasqual Ribot. La patrulla va ser alertada a les cinc del matí per una telefonada anònima que havia sentit la fressa dels vidres romputs de l'establiment. Els agents identificaren el detingut, que portava una navalla de grans dimensions, un filferro fort, un ganivet gran de cuina, una bugia i una llibreta d'estalvis a nom d'una altra persona. En la inspecció ocular dels funcionaris es constatà que els calaixos del despatx estaven forçats. Urbano M.R. compta amb un mínim de set antecedents. DdB.


Agressió
Dos joves, que responen a Àngel A.H. i Óscar A. H. varen ser detinguts per la Policia Local de Palma per un delicte d'agressió. Els fets es produïren el passat dia 31 quan devers les deu del vespre un policia que es trobava fora de servei va veure una baralla al carrer Verge de Montserrat, com a resultat de la qual hi havia una persona ferida de gravetat que responia al nom de Roberto S.H. Segons sembla, un dels detinguts havia tirat floretes a l'al·lota de Roberto, que s'havia encarat amb ells. Els dos joves davallaren del vehicle i li pegaren amb el pany de la moto i el casc. També l'agrediren amb potades. Com a resultat de l'agressió el jove quedà semiinconscient amb una gran ferida per sobre del coltell per on perdia molta sang. DdB.


Robatori de cotxe de lloguer
Funcionaris del Cos Nacional de Policia varen recuperar un cotxe de lloguer robat i en detingueren un dels ocupants el passat dia 30 d'agost. Els fets succeïren quan els agents toparen amb els ocupants del vehicle al carrer Joan Miró devers les 21.00 hores. Quan varen detenir el vehicle, en sortiren tres individus i tan sols un d'ells va ser detingut. Aquest darrer, que anava indocumentat, va dir que s'anomenava Hassan O., de 37 anys. L'individu ha estat detingut en altres nou ocasions i sempre ha donat un nom diferent. DdB.


Roba un ciclomotor per fer curses
La Policia Local de Palma va detenir el passat dia 27 d'agost Raul H.M. com el presumpte autor d'un robatori amb intimidació d'un ciclomotor. Segons sembla, els fets succeïren quan un dia abans Alberto S.R. va ser abordat pel detingut, a la plaça Pere Garau, que li robà el ciclomotor. A les 23.00 hores del vespre el detingut va ser interceptat prop de l'hotel Alexandria on es realitzaven curses il·legals de velocitat. En ser-li demanada la documentació del vehicle i no poder presentar-la, el detingut va dir que «la moto me l'ha deixada un amic per poder venir fins aquí». Després de les comprovacions de la sostracció, Raul H.M. va ser detingut pels agents. DdB.


Accidents
Devers les nou del matí es produí un accident de trànsit a la via de cintura en direcció a Andratx a l'alçada del pont de Son Rapinya, com a resultat del qual quedà un turisme bolcat. L'única ferida, Margarita F.P., de 32 anys, va ser traslladada a l'hospital de Son Dureta amb el diagnòstic de policontusionada. A les deu del matí es produí una col·lisió entre una bicicleta i un autobús a la carretera Artà-Manacor, en què resultà ferit Juan M.A., de 60 anys d'edat, que va ser traslladat, amb policontusions, a la clínica Rotger. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.