nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El servei d'abastiment d'aigua potable s'adjudicarà el setembre

Seragua ofereix més avantatges econòmics que l'actual concessionària, Sogesur

L'Ajuntament de Llucmajor té previst adjudicar la concessió del servei de l'abastiment d'aigua potable del municipi el proper mes de setembre. L'adjudicació no es va poder dur a terme el passat mes de juliol per trobar-se l'Ajuntament llucmajorer a l'espera dels resultats dels perceptius informes tècnics. Mentre arriben els esmentats informes, el servei el continua donant la concessionària anterior i que opta a la propera concessió, Sogesur, mitjançant una pròrroga.
Al concurs públic es varen presentar tres empreses. Una d'elles va ser descartada per no aportar la documentació sol·licitada en aquests tipus de concrusos públics. Les altres dues empreses que es disputaran aconseguir la concessió del servei d'aigua potable de tot el terme municipal Son Seragua o la ja esmentada Sogesur.
Segons les ofertes d'aquestes dues empreses, en els tres pròxims anys Seragua ofereix un estalvi de quasi el 34 per cent als abonats. Seragua facturaria amb les tarifes proposades 1.960.000 metres cúbics d'aigua per any, la qual cosa suposaria 48 milions de pessetes en 3 anys.
Per aquest mateix volum l'actual concessionària facturaria als abonats 56 milions de pessetes també en tres anys.
Entre altres millores ofertades per Seragua es troba la redacció d'un pla director d'infraestructures del servei mitjançant la modernització de la xarxa i la implantació d'un sistema d'informació geogràfic, execució d'obres de millora a la mateixa xarxa, implantació d'un servei d'atenció permanent al client o abonat usuari del servei d'abastiment d'aigua i la contractació de persones de la zona per dur endavant el manteniment.
Sogesur també ofereix avantatges pel servei de similars característiques a Seragua, així com el servei que ha estat desenvolupant els darrers anys.
La principal diferència entre les dues empreses està en la part econòmica a favor de Seragua.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.