muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

El Club Nàutic diu que el president Matas els anima ampliar el port

Pel vicepresident del Club els de la Plataforma contra el port són mentiders, manipuladors, il·legals i clandestins

El sector crític del Club Nàutic de Cala Rajada ha recriminat a la directiva d'aquest col·lectiu que vulgui continuar endavant amb el projecte de l'ampliació del port sota el pretext que el president del Govern balear, Jaume Matas, els anima que ho realitzin.
Divendres passat es va celebrar una assemblea extraordinària per informar els socis de la situació del projecte d'ampliació del port de Cala Rajada, en què es lamentà que no tenien més ingressos a causa de la manca d'amarraments.
El vicepresident del Club, Llorenç Rus, va criticar la Plataforma contra l'ampliació del port, dient que els membres que la componen són mentiders, manipuladors, il·legals i clandestins i que conspiren contra el Club Nàutic amb motius obscurs.
Rus també va informar que el president Jaume Matas durant la darrera visita al municipi, els va animar, en privat, a presentar el projecte si es consideraven legalment autoritzats.
Aquestes manifestacions contrasten amb les declaracions que va fer Matas en el ple del Consistori de Capdepera en el qual, atenent la petició del batle, Joan Pascual (UCAP), en nom dels membres de la corporació municipal de no permetre l'ampliació, el president declarà que si l'Ajuntament no la volia, el Govern balear s'hi pronunciava també en contra. Una part dels socis del Club Nàutic va sol·licitar que es replantejàs la situació a causa de la gran contestació popular en contra del projecte, marcant les diferències entre el que és legal i el que és ètic i moral i varen indicar que si el poble no vol el nou port, la junta directiva i els socis del Club no haurien de poder anar en contra de la voluntat popular.
El vicepresident, Llorenç Rus, a part d'insultar el sector crític, va dir que l'Ajuntament de Capdepera no tenia cap autoritat sobre la construcció de ports esportius.
Aquests enfrontaments entre els mateixos socis i directius del Club Nàutic suposarà la dimissió d'alguns membres de la Junta i una redistribució del col·lectiu, segons han informat des del Club Nàutic.
El GOB ha expressat que l'actuació de la directiva del Club Nàutic és arriscada ja que amb el pronunciament en contra de l'Ajuntament, el Club no podrà fer l'ampliació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.