nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El batle suspèn el ple per malaltia d'un regidor i el PSOE l'acusa de feixista

El responsable d'Hisenda, Miquel Moragues, estava malalt, però no havia avisat

La sobtada malaltia del regidor delegat d'Hisenda, Miquel Moragues, fou el motiu de la suspensió del ple municipal en el qual havia de quedar aprovat el plec de condicions per fer les obres de dotació de serveis a Son Serra de Marina, amb un pressupost de 638 milions de pessetes. El batle Antoni del Olmo anuncià que suspenia la sessió quan els regidors dels grups de l'oposició, PSOE i UM, a més d'un grup de residents propietaris de Son Serra, ja eren asseguts dins la sala de plens.

Tot i que el ple es va suspendre, els d'UM i PSOE, i també el públic va quedar dins la sala, on es va improvisar un debat. El primer que va fer Miquel Cifre (PSOE) fou exigir la immediata dimissió del batle i del seu equip de govern, dels quals va dir que «actuen per interessos propis per preparar les eleccions amb vots comprats amb fons municipals, amb mètodes que ni en temps de Franco s'utilitzaven».

Continuà la seva dura crítica dient que «no creuen en la democràcia ni en la participació ciutadana. Això que ha passat avui és una prova més de les seves pràctiques feixistes, se'n riuen dels ciutadans i dels regidors que han hagut de deixar la seva feina per venir».

Cifre digué que «és fals que si les obres no s'adjudiquen abans de dia 15 es prendran les subvencions del CIM (108 milions).

Monjo i Ribot (UM) explicaren al públic, que en el frustrat ple volien proposar que els propietaris d'una sola casa o només un solar no hagin de pagar ni una pesseta, «perquè els promotors els ho vengueren com si hi haguessin tots els serveis instal·lats. Han estat enganats pels promotors i també per l'Ajuntament, que no ho ha impedit». Els d'UM recomanen als que tenguin fosses sèptiques que posin un contenciós. «El guanyaran perquè l'Ajuntament no pot obligar a pagar dues vegades pel mateix servei».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.