Ja està en marxa la IV Edició del concurs de pa amb oli amb Olives Rosselló, Olis Balle i Son Mesquidassa, amb l’objectiu de «posar en valor el pa amb oli com a símbol gastronòmic de la Dieta Mediterrània i com
una vivència d’estiu, fresca i compartida. Volem les imatges més delicioses, creatives i estiuenques d’un bon pa amb oli fet amb productes de proximitat.»
Com participar-hi
- Prepara el teu millor pa amb oli d’estiu.
- Captura el teu pa amb oli amb una foto creativa i ben estiuenca, amb escenaris típics de vacances: platja, muntanya, piscina, terrassa, pícnic, posta de sol...
- A la foto hi ha de sortir algun producte visible de les marques Rosselló, Balle o Son Mesquidassa.
- Envia la teva fotografia per correu electrònic a: comunicacio@gruprossello.com o
publica’l a Instagram @olives.rossello amb l’etiqueta #paambolirossello
- Termini per participar: 30 d’agost de 2025
Fase final
Les 15 millors fotos seran seleccionades per un jurat i els seus autors/es seran convidats a participar en la gran final: Concurs d’elaboració de pa amb oli a la tafona de Son Mesquidassa (Felanitx), dissabte 13 de setembre de 2025 a les 9.00 hores.
Final
Els concursants prepararan en directe el seu pa amb oli ideal, amb ingredients seleccionats i llibertat creativa. Un jurat expert valorarà:
- Presentació
- Gust
- Originalitat
- Relació amb l’estiu
Jurat
- Tomeu Penya, cantautor i amant del bon pa amb oli
- David Maties, guanyador de la 3a edició
- Joan Ramis, mestre olier de Conserves Rosselló
Premis
1r Premi: 2 nits per a dues persones a l’Hotel Eden de Sóller + lot de productes
2n Premi: 2 nits a l’Hotel Eden Nord + lot de productes
3r Premi: 2 nits a l’Hotel Eden Palma Playa + lot de productes
Tots els finalistes rebran un lot gourmet de Rosselló, Balle i Son Mesquidassa
Condicions
- El concurs és gratuït i obert a tothom.
- Les fotos podran ser publicades pels organitzadors.
- El dia de la final es farà una visita guiada a la tafona i l’olivar de Son Mesquidassa.
- Els participants hauran de dur camisa o camiseta blanca. Rebran un davantal personalitzat del concurs.
1 comentari
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
En general el pan que se elabora en Mallorca es malo de solemnidad. He probado varios y a cual peor. Los blancos totalmente imposibles de consumir El aceite de 0,4 es de la segunda o tercera prensada. Poca sustancia. Y si usas el de un grado, no es comestible. Yo combino: Un 75 x 100 de 0,4 grados y un 25 x 100 de un grado. Así y todo es muy fuerte. Las aceitunas Rosselló son malas, principalmente las que venden como trencadas. Vete a saber de donde proceden. Las de Son Mesquidassa se acercan más a las mallorquinas de siempre. Dicen que son trencadas, pero muchas no lo son. Si se hiciese como antaño ninguna escaparía.