algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
10°

Palanganes d'exotisme a Tapalma

Ahir vespre començà la sisena edició d'aquesta fira gastronòmica, amb 52 bars de broquetes per la ciutat

45620

Les tapes envairen anit Palma.

Ferran Aguiló

El pont del Pilar és ja sinònim de Tapalma. I arribada aquesta data, la fira dóna el seu particular sus a la gastronomia. I és que, des d'ahir vespre, els 52 bars i restaurants que participen a Tapalma ja han omplert les seves barres amb desenes de broquetes. La fira, que durarà fins el dilluns 11, està repartida en cinc rutes: Santa Catalina, la Llonja, el Centre, plaça d'Espanya i l'anomenada zona Entrerutes.

Cada broqueta costa 2 euros, i la beguda (cerveses petites -zurito-, o tassons de vi) no pot costar més de 1,20 euros. Abans que els bars obrissin les portes, Tapalma havia celebrat al matí la seva inauguració. Fou a un acte celebrat al Casal Solleric, que comptà amb la presència de cinc bars participants: Basmati, Vinotinto, Neo Cultural, La siesta Italiana i el Molta Barra.

Precisament el cuiner d'aquest darrer bar, de nom Santa i abombat barret negre, explicava les seves sensacions: "És ver que farem moltíssimes hores de feina, de bon matí fins ben entrada la nit; però és una experiència molt guapa". Des del bar Basmati, un altre clàssic de la fira, es presentà la nova broqueta d'enguany: una coa de llagostí amb fruites exòtiques i un toc d'espècies coents. Per part seva, Pilar Carbonell, presidenta de Restauració Caeb, féu un brindis inaugural. Salut... i molts d'anys!

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.