nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

Palanganes d'exotisme a Tapalma

Ahir vespre començà la sisena edició d'aquesta fira gastronòmica, amb 52 bars de broquetes per la ciutat

45620
Les tapes envairen anit Palma. | Ferran Aguiló

El pont del Pilar és ja sinònim de Tapalma. I arribada aquesta data, la fira dóna el seu particular sus a la gastronomia. I és que, des d'ahir vespre, els 52 bars i restaurants que participen a Tapalma ja han omplert les seves barres amb desenes de broquetes. La fira, que durarà fins el dilluns 11, està repartida en cinc rutes: Santa Catalina, la Llonja, el Centre, plaça d'Espanya i l'anomenada zona Entrerutes.

Cada broqueta costa 2 euros, i la beguda (cerveses petites -zurito-, o tassons de vi) no pot costar més de 1,20 euros. Abans que els bars obrissin les portes, Tapalma havia celebrat al matí la seva inauguració. Fou a un acte celebrat al Casal Solleric, que comptà amb la presència de cinc bars participants: Basmati, Vinotinto, Neo Cultural, La siesta Italiana i el Molta Barra.

Precisament el cuiner d'aquest darrer bar, de nom Santa i abombat barret negre, explicava les seves sensacions: "És ver que farem moltíssimes hores de feina, de bon matí fins ben entrada la nit; però és una experiència molt guapa". Des del bar Basmati, un altre clàssic de la fira, es presentà la nova broqueta d'enguany: una coa de llagostí amb fruites exòtiques i un toc d'espècies coents. Per part seva, Pilar Carbonell, presidenta de Restauració Caeb, féu un brindis inaugural. Salut... i molts d'anys!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.