Una marisquera càntabra mostra a internet la manera de cuinar els seus productes
L'empresa càntabra Mariscos Raos, ubicada al polígon de Camargo, mostra en la seva pàgina web, accessible des de l'adreça d'internet viverosdemarisco.com , tots els productes que disposa així com la manera de preparar-los. Així, entre els seus continguts s'explica una taula de mariscos on el visitant pot conèixer la sal i el temps de cocció necessaris per a cada espècie, així com si han de tirar-se a la cassola amb l'aigua freda -com en el cas de la cranca, bou de mar o les nècores vives- o bullint. També permet conèixer l'evolució, característiques, reproducció, alimentació i manera de captura de les espècies de les quals disposa en els seus vivers, com és el cas dels llamàntols, nècores, bous de mar, llagostes, cranques, cargolins, gambetes, cloïsses i escamarlans. A més, ofereix al visitant la possibilitat de conèixer les notícies regionals i les de tot el món a través d'enllaços amb els diaris dels cinc continents.
També a Ara
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- Aquests són els municipis de les Balears al top 100 de demanda de lloguer
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Una vintena de pobles de Mallorca preparen marxes nocturnes simultànies pel proper 31 de juliol
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.