cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Així és el lloc web que permet trobar informació sobre els tanatoris de les Illes Balears

Recordes les tradicionals guies de nombroses pàgines de color groc que havien d’utilitzar-se fa uns quants anys per tal de trobar certa informació? Es trigava molta estona i la comoditat brillava per la seva absència. Per sort, estem el 2024 i la xarxa ofereix altres possibilitats que són molt millors. Avui parlarem d’una d’elles: tanatorio.info.

Es tracta d’un lloc web que està pensat per a totes aquelles persones que necessiten informació relacionada amb els tanatoris que hi ha a les Illes Balears. Desafortunadament, ens referim a individus que han perdut als seus éssers estimats i han d’organitzar una vetlla, un enterrament, una incineració o algun altre procés similar.

No sorprèn que tanatorio.info rebi tantes visites. I és que només a les Illes Balears, cada any moren prop de 8.500 persones de totes les edats, majoritàriament gent gran, però no sempre és així. En l’àmbit nacional, les xifres gairebé arriben al mig milió.

Ara que hem fet referència a tota Espanya, és un bon moment per dir que aquesta plataforma comprèn informació dels tanatoris no només de les Balears, sinó també de la resta del país. Aquesta és una de les claus del seu èxit, factor en el qual aprofundirem a continuació.

Sigui quin sigui el tanatori al qual hagis d’anar, trobaràs tota la informació a tanatorio.info

Arreu del territori espanyol hi ha molts tanatoris. El nombre supera àmpliament els mil en total -contant també els crematoris-. Sabies que tots ells formen part de tanatorio.info?

Estem davant el directori més complet de tots. Això dona peu a què sigui considerat avui dia com el líder del sector de la informació de tanatoris i vetlles tant a les Balears com a tota Espanya en general.

Recopilar informació d’una quantitat tan gran de dades no va ser una tasca gens senzilla. Així i tot, els experts que formen part de tanatorio.info la van dur a terme al seu moment i continuen realitzant-la actualment, ja que certs motius poden portar a determinats tanatoris a haver de canviar la seva informació com l’adreça de correu telefònic o el telèfon per posar-s’hi en contacte.

Per una família que acaba de dir adeu a un ésser estimat, no és plat de bon gust haver de tractar amb informació imprecisa. Això no succeeix en buscar les dades dels tanatoris i vetlles a través de tanatorio.info.

Els professionals d’aquest lloc web s’han passat moltíssimes hores assegurant-se que la informació publicada és correcte. L’objectiu és clar: facilitar i agilitzar algunes tasques com la d’arribar a les instal·lacions per donar-li al seu familiar o amic l’últim adeu de la manera que es mereix.

Per tal de simplificar-ho tot, tanatorio.info posa a disposició dels usuaris de les Balears que ho necessitin un portal en línia que és extremadament intuïtiu. Així ho demostra el fet que totes les accions es realitzen tan sols amb un parell de clics o tocant dues vegades la pantalla tàctil si s’utilitza un mòbil per navegar.

En aquest últim sentit, cal dir que la pàgina web està molt ben adaptada a tota mena de dispositius. No importa quines dimensions tingui la pantalla del teu aparell tecnològic, ja que en qualsevol cas ho veuràs tot a la perfecció en el panell de major o menor quantitat de polzades.

Independentment del dispositiu del qual facis ús, en poc segons trobaràs aquella informació que necessites, sigui utilitzant el menú desplegable o el motor de recerca. Com pots deduir, el cercador ofereix resultats més ràpids i precisos, pel qual no sorprèn que sigui la funció més feta servir de tot el lloc web.

En el nostre cas, hem introduït el nom de les nostres illes. En un parpelleig ens han aparegut diversos tanatoris i crematoris repartits pel territori, com per exemple el Bon Sosec de Mallorca, el Aurens d’Eivissa i el d’Alaior. En definitiva, tots els Tanatoris de les Illes Balears apareixen al portal en línia.

Però, quina és exactament la informació que es pot trobar a aquest lloc web? Bàsicament, tota aquella que fa referència als tanatoris, vetlles i crematoris d’arreu d’Espanya. Entre les dades de major rellevància es troba la direcció, així com les indicacions que cal seguir per arribar en poca estona a les instal·lacions i no perdre’s pel camí -algunes d’elles no estan massa ben ubicades, tot i que no és habitual-.

Per resoldre qualsevol dubte o contractar serveis, s’indica el telèfon al qual es pot trucar, així com l’horari d’atenció a totes les persones: familiars, amics, coneguts, etcètera.Ara que hem esmentat la paraula ‘serveis’, és un bon moment per comentar que la llista de tots els que ofereix el tanatori en qüestió també apareix a tanatorio.info. En definitiva, a una sola pàgina web trobaràs tot allò que necessites per dir adeu definitivament a aquella persona a la qual tant estimaves i que sempre estarà al teu cor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.