cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Així és la primera funerària en línia d’Espanya

Abans de la COVID-19, les empreses en línia feia temps que estaven experimentant un gran creixement, però les xifres van augmentar moltíssim arrel d’esclatar la pandèmia. Un clar exemple és el de les funeràries que operen a través de la xarxa. Sabies que es van multiplicar quan el Coronavirus va començar a causar tantes víctimes a nivell nacional i internacional?

Tot i que avui dia el nombre de funeràries en línia és molt elevat, especialment després del boom que acabem de descriure, una d’elles es va convertir en la primera de totes. Això és degut al fet que, abans de la crisi sanitària, ja sabia que els balears i la resta d’espanyols necessitarien poder contractar certs serveis mitjançant Internet. Ens referim a efuneraria.

Tal com succeeix amb molts altres sectors, l’àmbit funerari està migrant del físic i el convencional al mitjà en línia, aprofitant així tots els avantatges que proporciona. L’empresa coneguda com a efuneraria va ser la primera i, en els moments d’escriure aquestes línies, és una de les més exitoses. A què és degut?

Tota mena de serveis funeraris al millor preu possible

El primer que destaca d’efuneraria és la gran quantitat de serveis funeraris que ofereix, els quals són gestionats per ells, oferint un assessorament que, com veurem més endavant, és de gran qualitat.

Quan el client dona el vistiplau al pressupost, els experts d’efuneraria comencen a fer les gestions necessàries amb un clar objectiu: aconseguir que totes les necessitats siguin satisfetes en uns moments tan delicats com els que es produeixen després de la mort d’un ésser estimat.

A efuneraria tenen molt clar que el més important és respectar les voluntats d’aquelles persones que ens deixen per causes naturals o d’altres tipus. Sigui quin sigui el desenllaç que s’hagi produït, han de poder descansar en pau de la manera que creguin convenient: sent enterrades o incinerades.

Independentment de la voluntat de cadascú, efuneraria ofereix els serveis oportuns per respectar-la al cent per cent. Per a tal fi, recorre als proveïdors amb els quals treballa diàriament, tot i que a vegades es veuen obligats a decantar-se per tercers, sobretot si els serveis han de tenir lloc fora del territori espanyol.

Més enllà dels enterraments i les incineracions, altres serveis també són oferts als clients que poden ser particulars o empreses de tota mena. Per exemple, uns dels que acostumen a sol·licitar-se són els trasllats.

En tractar-se d’un grup funerari completament independent, es veuen capaços d’oferir uns preus molt competitius. Enrere queden els temps en els quals es creia que els serveis com els que hem mencionat suposaven un astronòmic desemborsament de diners. Gràcies a l’existència d’efuneraria, l’import a assumir es podria considerar més que raonable tenint en compte la qualitat de tots els serveis que es poden contractar.

Equip de professionals molt experimentats que ofereixen un tracte seriós i empàtic

Recordes que abans hem dit que el servei d’assessorament té un alt nivell de qualitat? Això és degut en gran manera a la gran experiència que atresoren els seus professionals

Parlem d’especialistes que tracten de manera personalitzada amb els clients durant les 24 hores del dia, sent conscients que una mort es pot produir en qualsevol moment.

Obviant la seva alta disponibilitat, d’aquests professionals també destaca l’enorme qualitat de la que fa gala el seu tracte. Parlem d’una manera de tractar als clients que no només és seriosa, sinó que també presumeix d’un altíssim nivell d’empatia, un factor clau per fer sentir mitjanament bé als familiars en uns moments tan durs com els de què un ésser estimat hagi passat a millor vida.

El blog d’efuneraria també és molt exitós

Diàriament, efuneraria és visitat per molts usuaris que pretenen contractar els seus serveis, tot i que també accedeixen al lloc web internautes que només volen informar-se o obtenir idees, com per exemple les diverses frases per recordar a un ésser estimat mort.

Els professionals dels quals parlàvem abans són els mateixos que estan darrere d’aquests continguts que es publiquen al blog d’efuneraria. En tenir tanta experiència en el sector, es veuen capaços d’explicar-ho tot amb paraules que són senzilles d’entendre.

L’absència de tecnicismes permet comprendre a la perfecció tot allò que es publica en aquest blog. Així ho demostren els dubtes resolts. Per exemple, si algun cop t’has preguntat com saber si una persona ha mort, aconseguiràs la informació necessària navegant pel blog d’efuneraria que, tal com succeeix amb el portal en línia en el que s’ofereixen serveis funeraris, destaca per ser molt intuïtiu.

Consultar informació al blog, demanar assessorament en línia o contractar serveis com una incineració o un enterrament són accions que es duen a terme fàcil i ràpidament. Això, sumat a tota la resta que hem comentat, és el que ha donat peu a què efuneraria es converteixi en una funerària en línia molt exitosa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.